Flexibla och kostnadseffektiva modulbyggen

Planerar du att bygga ett nytt garage, uthus eller någon annan form av byggnad? Blumenthal Group kan erbjuda ekonomiskt och tidseffektivt byggande i form av modulbyggen. Välkommen att kontakta oss på telefon 08-5222 57 52 eller info@blumenthalgroup.se.

Vi utser en ansvarig projektledare som sköter hela processen från etablering till avetablering. Våra certifierade och erfarna hantverkare sköter hela processen med van hand, från planering till slutbesiktning.

Färdigproducerade modulbyggen

När man utför ett modulbygge är modulerna redan tillverkade och har sina givna mått. De finns i ett flertal varianter och kan användas till att bygga det mesta_ enklare bostäder, garage och industrilokaler. Genom alla de olika varianter av modulbyggen som vi kan erbjuda så kan vi skapa en mängd olika alternativa planlösningar. En färdig modulbyggnad kan stå fritt eller anslutas till redan befintliga byggnader om det finns behov av det.

Blumenthal Group har lång erfarenhet av att hjälpa kunder att komma fram till tidseffektiva och prisvärda lösningar genom modulbyggen. Med denna moderna metod skapar vi flexibilitet och effektiva lösningar för dig som kund.

Modulbyggen ger en stor mängd möjligheter. Trots de fasta modulformerna så finns det gott om utrymme för improvisation och moderna snygga lösningar, allt behöver inte följa räta vinklar.

Tekniken har utvecklats mycket

Från början använder modulbygge till att lösa enklare tillfälliga lokalbehov. Men tekniken har utvecklats och passar idag bra för de flesta typer av byggnationer. Modulbyggen innebär ett snabbt och kontrollera byggande om man jämför med traditionellt platsbygge.

Med dagens teknik finns det stora valmöjligheter vid modulbyggen. Man kan kombinera olika fasadmaterial som trä, puts, plåt eller tegel. Även när det handlar om interiören finns det stora variationsmöjligheter. Kunden gör egna val om material, färger, golv- och väggbeklädning. Inredning och utrustning kan också ingå i modulbygget.

Vi skräddarsyr ditt byggprojekt

Vi är självklart lyhörda och kan skräddarsy varje modulbygge efter kundens önskemål. Detta gäller såväl form, färg, storlek, material och arkitektur.

Välkommen att kontakta oss på Blumenthal Group om du är intresserad av mer en offertförfrågan eller mer information om modulbyggen. Vi hör av oss så fort som möjligt.