Högkvalitativ garagerenovering

Garagerenovering är en av våra specialiteter. Är ditt garage i behov av en rejäl uppfräschning? Välkommen att kontakta oss på Blumenthal Group ? vi kan renovera garage med bästa resultat.

Vi kan erbjuda garagerenovering som en effektiv totalententreprenad. Välkommen att kontakta oss på telefon 08-5222 57 52 eller info@blumenthalgroup.se redan tidigt i projektet så är vi med er hela vägen mot ett nytt garage eller parkeringshus.

Vi har lång erfarenhet av garagerenovering. Vårt välutbildade, kunniga och erfarna team kan hjälpa dig hela vägen mot ett nytt garage, från planering och projektering till utförande och slutbesiktning. Vi kan hjälpa dig till en produkt som är efterfrågad och anpassad till tidsramen som finns och dina ekonomiska förutsättningar. På Blumenthal Group har vi lång erfarenhet av nybyggnader, ombyggnader och tillbyggnader av publika lokaler.

Vi kan renovera garage från start till mål

När det är dags att renovera ett garage är det mycket som behöver göras och vi har de rätta kompetenserna. Vi kan hjälpa dig att skapa nytt liv i ditt garage med hjälp av bland annat blästring, reparationer av betong och målning. Om det handlar om en större reparation som även kräver bilning så kan vi erbjuda även detta. Detta är ett effektivt sätt att få bort skadad betong vilket ger en bra yta att efterbehandla. Våra medarbetare har stor erfarenhet av att välja tätskikt för garage och p-hus och vi behärskar även ytskydd och färger. Låt oss genomföra en garagerenovering så kan vi höja både värdet och livslängden på byggnaden.

Betong kan skadas på många sätt och det är viktigt att upptäcka felen i tid. Om man lagar dessa små skador i tid så minskar risken att de sprider sig och blir ännu svårare att åtgärda.

Garagerenovering med långsiktighet och miljö i fokus

När vi tar ett uppdrag som handlar om att renovera garage arbetar vi med långsiktighet, kvalitet, miljö och kostnad i fokus. Vid varje garagerenovering arbetar vi med tydliga rutiner för att uppnå dessa målsättningar.

Alla våra medarbetare är certifierade och våra uppdrag är ansvarsförsäkrade. Kvalitetsgaranti utfärdas på alla våra arbeten.

Behöver ditt garage en rejäl uppfräschning? Välkommen att kontakta oss på Blumenthal Group ? specialisten på garagerenovering. Vi är bara ett telefonsamtal bort från konsultation och rådgivning.