Blumenthal Group hjälper dig att bygga industrilokal

Blumenthal Group AB erbjuder sig att bygga industrilokaler för många olika former av verksamheter. För oss är det viktigt att våra kunder känner vårt starka engagemang inför varje uppdrag. Industrilokaler, publika lokaler och hotell hör till vår kärnverksamhet.

Kontakta oss på 08-5222 57 52 eller info@blumenthalgroup.se. Om du hör av dig till oss i ett tidigt skede av projektet så kan vi hjälpa er att nå fram till ett resultat som motsvarar dina förväntningar.

Lång erfarenhet av att bygga industrilokal

Vi har lång erfarenhet av byggnation av industrilokaler och andra publika lokaler och vet hur man ska nå bästa tänkbara resultat med sikte på tålighet, användarvänlighet och miljö. Med hjälp av vårt kunniga och väl inarbetade team av underentreprenörer hjälper vi till med att bygga din industrilokal från planeringsstadiet till slutbesiktningen.

Varje industrilokal är en komplex anläggning med många aspekter som man inte kan bortse ifrån. Därför är det viktigt att vi samarbetar med kunden på ett nära sätt. Oavsett om din industrilokal är tänkt för tyngre eller lättare verksamheter så måste allt fungera. Logistiken, utrustningen, processerna, styrningen och byggnaderna ? vi har kunskaperna som krävs för att bygga en fungerande industrilokal.

Flexibla och hållbara lokaler

Blumenthal Group AB har under många år anlitats för att bygga industrilokaler. Vi kan genomföra ett bygge som totalentreprenad ? detta fungerar eftersom vi har den kunskap, erfarenhet och samarbetspartners som säkrar leveransen. Vi kan även bygga industrifastigheter med hjälp av moderna moduler. Modulbyggen kan du läsa mer om här.

För att kvalitetssäkra våra byggen av industrilokaler så samarbetar vi med de bästa leverantörerna på marknaden. Vår ambition är att alltid bygga med produkter av högsta kvalitet, som ger en modern design och bra tålighet på sikt. Vi inriktar oss på modernt byggande som ska vara såväl energi-som kostnadseffektivt. Vi bygger såväl isolerade som oisolerade lokaler för olika verksamheter: verkstäder, maskinhallar, logistikhallar, bilhallar med mera.

Kort sagt: vi kan erbjuda kvalitativa helhetslösningar med lång livslängd till rimliga priser. Välkommen att kontakta oss ? vi kan hjälpa dig att bygga industrilokal.