Butiksrenovering

Blumenthal Group AB har stor erfarenhet av butiksrenovering. Om din affärslokal behöver ett rejält ansiktslyft så rekommenderar vi att du kontaktar oss. Vi har många års erfarenhet av att renovera butiker med gott resultat och nöjda kunder. Kontakta oss gärna för referenser.

Vi kan kostnadseffektiv butiksrenovering som i form av totalententreprenad. I vårt arbetslag finns alla de kompetenser som behövs för att arbetet ska genomföras på ett korrekt sätt.

Välkommen att kontakta oss på telefon på 08-5222 57 52 eller info@blumenthalgroup.se redan tidigt i projektet så är vi med er hela vägen mot en ny användbar butikslokal.

Butiksrenovering som lever upp till kraven

Det ställs en hel del speciella krav på butikslokaler. Ventilationen måste vara bra för att kunderna ska få en bra luftmiljö, lokalen måste stå emot stort slitage och man måste kunna anpassa temperaturen, inte minst gäller det om man saluför mat och andra färskvaror. De måste byggas så att man får plats med både hyllor och kunder och brandsäkerheten är givetvis en mycket viktig prioritering i alla offentliga lokaler. Möjlighet till flexibilitet är också viktigt ? man måste kunna skylta om och uppdatera butiken snabbt när så behövs.

Med vår långa erfarenhet av butiksrenovering så klarar vi av att uppnå de specifika krav som finns, oavsett vilken bransch det handlar om. Vårt välutbildade och erfarna hantverkarteam kan hjälpa dig hela vägen mot en fräsch butik.

Vi är med dig hela vägen mot en ny butik

Vi kan vara med hela vägen, från planerings- och projekteringsstadiet till utförande och slutbesiktning.

Butiksrenovering med långsiktighet och miljö i fokus

När vi tar ett uppdrag inom butiksrenovering så arbetar vi med ledorden långsiktighet, kvalitet, miljö och kostnad i fokus. Varje gång vi renoverar en butik så arbetar vi med väl inarbetade rutiner och gör alltid ordentliga slutbesiktningar. Vi har alla relevanta certifikat och är innehavare av ansvarsförsäkring.

Behöver din slitna butik ett ansiktslyft? Välkommen att kontakta oss på Blumenthal Group AB ? experten på butiksrenovering. Med vår hjälp kan du få dina kunder att trivas.